Over ons

Welkom bij
Guthschmidt

Guthschmidt is, naast een expert op het gebied van reclame, een echt familiebedrijf. De heer C. Fool is de derde generatie die dit bedrijf runt. De bedrijfsnaam is echter afkomstig van de heer A.M. Guthschmidt, die in 1958 het stokje overdroeg aan zijn werknemer H. Fool mits de bedrijfsnaam Guthschmidt zou blijven bestaan.

Het team

Ontmoet onze
experts.

Foto van Coen

Coen Fool

Eigenaar

Foto van Marieke

Marieke Claus

Ontwerper & Signmaker

Foto van Petra

Petra Schijf

Signmaker

Werkwijze

Hoe gaan wij
te werk.

Wij van Guthschmidt zetten graag de extra stap om u te helpen bij het realiseren van verschillende prachtige reclame-uitingen. Uw reclame is het visitekaartje voor uw bedrijf en moet daarom een goede eerste indruk achter laten bij potentiële klanten. Van ontwerp tot montage, wij helpen u graag door het hele traject.

ONTWERP

Voordat wij iets kunnen realiseren moet er een ontwerp zijn. Dit kunt u aanleveren maar wij hebben ook twee top ontwerpers die u hierbij kunnen helpen.

Elk project, groot en klein begint bij het ontwerpen. Autobelettering, raambelettering, maar ook logo’s en huisstijlen kunt u bij ons laten ontwerpen.

REALISATIE

Nu het ontwerp staat is het tijd om het ontwerp te realiseren. We bestellen de benodigde materialen en zorgen dat het bestand klaar is voor productie.

Daarna printen, plotten en/of lamineren we het vinyl en wordt het klaargelegd voor het verzenden of monteren van het ontwerp.

MONTAGE

Alles staat klaar en indien u het ook door ons laat monteren is dit de laatste stap. Onze ervaren monteurs staan klaar om te plakken en/of monteren van het ontwerp.

U bent klaar om de wereld kennis te laten maken met uw bedrijf!

Geschiedenis

Waar komen
we vandaan.

Guthschmidt is opgericht in 1911 door de heer Antonius Mathieu Guthschmidt geboren op 26 augustus 1887 te Haarlem en ontwikkelde zich tot een bekwaam en bekend ontwerper van verpakkingen, etalagedecors, advertentiematerialen, standbouw en belettering. In 1935 kwam de heer H. Fool bij Guthschmidt in dienst en volgde later de heer A.M. Guthschmidt op. Gesteund door de opkomende en geavanceerde technieken heeft hij de basis gelegd voor het huidige Guthschmidt.

Nu 2 generaties verder wordt Guthschmidt voortgezet door de kleinzoon van de heer H. Fool, namelijk Coen Fool.

Oude projecten Guthschmidt