Gevelreclame

Vragen? Bel 070 - 345 84 25

Gevelreclame

De gevel van uw pand is het eerste aanzicht van uw bedrijf of winkel. Een eerste indruk van klanten of potentiele klanten. De gevelreclame heeft een uitstraling nodig die bij het bedrijfspand past en de huisstijl goed weergeeft.

Om dit te realiseren bekijken we uw pand en in overleg bepalen we wat de beste mogelijkheden zijn. Wij kunnen zeer uiteenlopende reclames op gevels plaatsen zoals lichtreclames, freesletters, verlichte en onverlichte doosletters en ook teksten of visuals op ramen beplakken. We hebben de mogelijkheid om zelf te ontwerpen of aangeleverde ontwerpen voor u te vertalen op de gevel.

image

Span Frames

Span Frame is een bedrukt zeildoek gespannen in een frame. Het meest bekend zijn de spanframes die ingezet worden bij te huur of verkoop van onroerend goed. Deze zijn vaak van een tijdelijk karakter. Gevelbanieren of doeken met een sierlijst behoren ook tot de mogelijkheden.Spanframe doeken worden geprint op allerlei verschillende materialen en op ieder gewenst formaat. De doeken worden omgezoomd en voorzien van zeilogen.  De bevestiging in het frame gebeurt door elastieken hiermee wordt het doek strak gespannen in het frame.

Reclameborden

Reclameborden zijn in veel verschillende uitvoeringen te realiseren . Deze borden dienen als herkenbaarheid en om de naamsbekendheid te optimaliseren. De uitvoering is afhankelijk van een aantal factoren welke van te voren bepaald worden. Is het tijdelijk of permanent en aan welke eisen moet het bord voldoen denk hierbij aan uitvoeringen in hout, trespa of aluminium.

Raambelettering

Voor bedrijfspanden of winkels met grote raampartijen is raambelettering een ideale vorm van gevelreclame. De ramen worden beplakt met uw logo of met Full-color beelden  Er zijn ook toepassingen zoals een raambelettering die zon- en/of warmtewerend is en folie met inkijkbeperking. Wij adviseren en bespreken alle mogelijk wensen en ideen met u.

Doosletters

Doosletters zijn letters en vormen die uw gevelreclame meer uitstraling geven. De letters zijn van binnen hol waardoor er verschillende mogelijkheden zijn om de doosletters met verlichting uit te voeren. Deze vorm van gevelreclame heeft zowel overdag als 's avond een uitstraling die opvalt.

Freesletters

Freesletters zijn zeer populair voor gebruik van gevelreclame. Freesletters én logo's kunnen op iedere ondergrond gemonteerd worden. Het tast de gevel nauwelijks aan in het aanzicht . De letters kunnen op afstand en direct op de muur gemonteerd worden. De uitvoeringen zijn in vele kleuren en materialen verkrijgbaar. Eventueel zouden de letters ook uitgelicht kunnen worden.

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren kunnen wij leveren in diverse maten en voor verschillende systemen. De bedrukking kan op verschillende materialen worden uitgevoerd. 

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Wij adviseren u graag! Geef uw wensen aan en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Gevelreclame

Gevelreclame, Uitgefreesde letters, Raambelettering . Wij adviseren u graag over de diversiteit van reclame voor uw gevel.