Autobelettering

Vragen? Bel 070 - 345 84 25

Autobelettering in Den Haag

Autobelettering is een voordelige en eenvoudige manier van reclame maken. Uw auto is een rijdend visitekaartje en brengt uw bedrijf dagelijks bij een groot publiek onder de aandacht. Of u nu onderweg bent, bij de klant of de auto thuis voor de deur heeft staan. Mogelijke klanten komen geregeld in contact met uw bedrijfsnaam. Wij verzorgen advies, ontwerp en montage op locatie of vanuit onze studio in Den Haag.

image

Carwrapping

Carwrapping is het inpakken van auto's met een speciale vinylfolie. Om de gehele auto van kleur te veranderen of te voorzien van een speciale print. Hierdoor worden auto's echte aandachtrekkers die bijvoorbeeld goed in te zetten zijn als rijdende reclameobjecten of op evenementen. Carwrapping wordt ook gebruikt om totale bedrijfswagenparken te voorzien van de huisstijl. Hiermee is het niet meer nodig om de auto's te laten overspuiten indien er sprake is van alleen vernieuwing van het ontwerp. 

Voor carwrapping worden speciale vinylfolies gebruikt. Deze folies zijn speciaal ontwikkeld om de meest extreme vormen te kunnen beplakken. De folies zijn in alle denkbare kleuren beschikbaar of worden voorzien met een ontwerp naar wens. De auto heeft hierdoor een uniek karakter en de orginele lak is beschermd. De folie is na gebruik makkelijk te verwijderen en laat geen schade achter.

Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening? Wij adviseren u graag! Geef uw wensen aan en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Autobelettering

Onze Specialiteit! 3M, Avery.. Wij werken enkel met de beste. Graag adviseren wij u over de diverse mogelijkheden. Uitvoering zowel bij ons in de studio als op elke andere locatie.